top of page
Alex Costa

Produsele personalizate in B2B

Poate unii se intreba daca mai este necesar sa oferi cadouri corporate personalizate partenerilor de afaceri. Raspunsul nostru ferm este: DA!


De fapt cadourile de protocol sunt o varianta premium de articole promotionale personalizate. Iar exclusivitatea lor deriva din folosirea lor in mediul B2B business-to-business la nivelul decizional.

Sunt daruite la: intalniri directoriale, aniversari catre parteneri importanti sau finalizarea unui proiect important. Mai sunt folosite si la prospectarea pietei, in primele etape ale unei vanzari.


Dar cum poti sa daruiesti aceste cadouri in acesata perioada?

In ultimele luni interactiunea directa a fost restrictionata si o mare parte din intalniri s-au mutat online.


Asa cum era de asteptat a aparut uzura interactionarii digitala, de la distanta. Iar dupa cum sa stie la nivel directoral, interactiunea materiala conteaza foarte mult.


In timpul verii, care este cel mai bun sezon pentru campaniile de promovarea, intalnirile se pot face in aer liber. Daca totusi deplasarea si calatorie este imposibila poti apela la expedierea prin curier.


Cosurile de sfarsit de an este un bun exemplu care apeleaza la livrari externaliate.


Nu te ingrijora daca ai un buget limitat. Oferta este bogata. Noi iti oferim si conceptul creativ al campaniei si cadoul de protocol personalizat convenabil.


Daca ai un Start-up ori un IMM cu siguranta putem gasi un articol promotional care sa se potriveasca campaniei tale de promovare. Si fiind vorba de publicitate si marketing vom adauga multa creativitate.

Iata mai jos cateva idei pentru materialele promotionale B2B care au fost populare in ultimi ani:


1. Set de vin Cabernet personalizat



Popularitatea degustarilor de vin a crescut in ultimii ani. Este un mod de socializare si cultivare de noi relatii. Intra in aceasta lume cu aceasta set pentru servirea vinului.

Cutia cu finisaj de bambus contine 4 accesorii de vin metalice: tirbuson, inel antipicurare si un dop.

Iti recomandam personalizarea prin gravura pe cutie si/sau accesorii.


2. Statie meteo de birou Helena personalizat


Statie meteo
Statie meteo cu finisaj minimalist

O statie cu un design minimalist si eco. Carcasa are un finisaj din bambus. Pe langa ora mai arata temperatura si umiditatea.

Poti alege 2 optiuni pentru personalizare: gravura sau tampografie.


3. Difuzor bluetooth Kaltun personalizat


Difuzoare bluetooth
Difuzoare cu finisaj bambus

Un difuzor multifunctional cu un finisaj superb de bambus. Pe langa boxa audio mai are incorporate 2 functii: un radio fm si hands-free. La un tiraj de sub 50 bucati recomandam gravura, la mai multe este optim inscriptionarea la 1 culoare.


4. Sticla sport Moltex personalizat


O sticla din otel cu un finisaj din bambus. Cu un volum de 500 ml poate inlatura orice deshidratare. Personalizare prin gravura sau la o culoare.


Sticla metalica
Sticla metalica slim


5. Set de gratar personalizat


Set gratar premium
Set pentru gratar cu cutie

Cine nu iubeste gratarul si cunostintele facute cu aceasta ocazie? Acest set contine 3 piese facute din otel cu maner solid. Cutia rezistenta e facuta sa fie utilizata timp indelungat. Un avantaj pentru expunere logoului tau.


6. Umidificator premium Festok personalizat


Umidificator
Umidificatoare personalizabile Festok

Este un produs excelent pentru acasa sau birou.

Chiar daca nu este utilizat, arata frumos pe orice masa datorita designului. Clientii tai vor aprecia acest cadou.


7. Voucher vizitare de podgorii personalizat


Vizitarea si degustarea vinurilor la crame este foarte populara. este facuta introducerea in arta vinului intr-un mod relaxat si distractiv. Degustarea vinurilor, unele rare este iarasi un plus.


Voucher degustare
Voucher Cadou B2B

Un voucher cadou cu aceste excursii va fi foarte apreciat. Designerii nostri iti pot pregatii o macheta exlusiva pentru el care sa sublinieze evenimentul si afacera ta. La fel putem sa iti oferim prin partenerii nostrii participarea la eveniment.


Aceste cadouri personalizate discret, le aduc partenerilor tai aminte de brandul tau si in acelasi timp reprezinta un semn de gratitudine si multumire.


Pe langa loialitatea partenerilor aceste cadouri iti pot aduce recomandari (WOM Marketing) exact de la persoanele care au puterea de decizie.

Nu exista strategie de marketing care sa nu includa aceste produse promotionale. Tirajul lor este mic, in jur de 10-50 bucati, insa valoarea si impactul asupra ROI (Rata de recuperare a investitiei) este semnificativ.


Poti sa oferi mai mult decat reduceri sau livrari gratuite firmelor cu care lucrezi. Aceste facilitati le primesc si din alta parte. De ce sa nu oferi mai mult sau altceva? Ceva cu stil, personalizat direct catre factorii de decizie.


Si nu uita ca aceste articole le poti impacheta intr-o hartie personaliza. Poate fi hartie normala ori velina. Aceasta cu siguranta poate creste valoarea gestului facut in fata colaboratorilor tai.


Agentia noastra, ArtBazar Advertising te poate ajuta sa alegi articole potrivite si unice, doar contacteaza-ne si vei primi o estimare gratuita.


Comments


bottom of page